بالا کشیدن سینه ها ، کوچک و بزرگ کردن

دسته: جراحی های زیبایی

جراحی کوچک کردن سینه ها موارد کاربرد این جراحی

سینه های بزرگ که از نظر فرد زیبا نیستند یا سایز آن با اندام وی تناسب ندارد
ایجاد درد در شانه , گردن , پشت , عفونت مکرر در زیر و وسط سینه ها , ایجاد شیار و لک روی شانه ها
گوشه گیری بعلت خجالت از حضور در اجتماع
اختلال در فعالیت ورزشی , فرد لباس مناسب پیدا نمیکند

 

روشهای جراحی کوچک کردن سینه

روشهای جراحی کوچک کردن سینه - لیپوساکشن یکی از روشهای کوچک کردن سینه ها می باشد که در این روش ابتدا مایع مناسب حاوی ماده بیحسی و منقبض کننده عروق به داخل سینه ها تزریق میشود و سپس با ایجاد سوراخهای دو تا سه میلی متری در جاهای مناسبی از پوست سینه با استفاده از کانولاچربی داخل سینه ساکشن شده و حجم سینه کوچکتر میشود ولی افتادگی سینه را اصلاح نمیکند پس برای افرادی مناسب است که مقدار زیادی چربی در سینه دارند مثل زنان یائسه و افرادی که جای عمل روی سینه هایشان را نمی پذیرند و یا اصلاح افتادگی مد نظرشان نیست .همچنین با این روش قبل از عمل نمیتوان پیش بینی کرد که چه حجمی از سینه را میتوان کوچک کرد . روش دیگر برداشتن بافت سینه با برش سینه است . برای کوچک کردن سینه از برش های متعدد و متفاوتی استفاده می شود که هر چقدر سینه بزرگتر افتاده تر و پوست اضافه بیشتری داشته باشد، باید برش وسیع تری هم داده شود.
سینه هایی که برای اصلاح بزرگی شان به برداشت کمی نیاز دارند را میتوان فقط با برش دور هاله و یا فقط برش زیر سینه عمل کرد .
اگر سینه به برداشت ۵۰۰ گرم یا کمتر نیاز داشته باشد درمان با برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله انجام میشود.ولی حتی با کمی تغییر در طول برش میتوان بافت بیشتری حتی تا ۱۲۰۰ گرم را با این روش برداشت.

در سینه های خیلی بزرگ و افتاده که باید بافت زیادی برداشته شود نیاز به برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله و برش افقی در چین زیر سینه می باشد .(برش لنگری یا T برعکس)
اگر سینه ای خیلی هم بزرگ نباشد ولی پوست اضافه زیادی داشته باشد باز هم از برش لنگری برای اصلاح کامل سینه استفاده میشود.

 

چه انتظاری از این عمل داریم؟

نتیحه این عمل ایجاد سینه هایی کوچکتر سفت تر و بالا کشیده تر میباشد.بسته به روش جراحی برای نهایی شدن فرم سینه ها گاهی تا یکسال بایستی صبر کرد. صلاح افتادگی سینه ( ماستوپکسی لیفت سینه )  اصلاح افتادگی سینه ها - اکثر زنان پس از زایمان و شیردهی افزایش سن وتغییرات وزن تغییراتی در ظاهر سینه هایشان ایجاد میشود.در بیشتر موارد حجم سینه کم شده و پوست الاستیستی (کشسانی) خود را از دست می دهد، سینه ها شکل اولیه شان را از دست میدهند و سفتی شان کم شده و شروع به شل شدن می کنند و هاله و نوک سینه از جای اصلی شان که در برجسته ترین قسمت سینه است به سمت پایین جابجا میشود. به این حالت اصطلاحا افتادگی سینه ها یا پتوز اطلاق میشود. در شدیدترین نوع پتوز نوک سینه ها کاملا در زیر سینه ها قرار میگیرد.

 

روشهای درمانی

به عمل جراحی اصلاح افتادگی سینه (بیماران بیشتر از اصطلاح کشیدن پوست سینه ها استفاده میکنند) ماستوپکسی اطلاق میشود. با این عمل سینه های شل شده مجددا شکل گرفته و بالا می آیند؛ بدون اینکه حجم کلی سینه تغییر کند. حتی بعلت آنکه در این عمل پوست اضافه برداشته شده و بافت سینه بحالت فشرده در می آید سینه ها کوچکتر دیده میشوند. -اگر سینه شل وحجم آن کم شده ولی شکل آن خوب و هاله و نوک سینه در جای مناسب قرار دارند (افتادگی جزئی ) فقط با گذاشتن پروتز مناسبی میتوان نتیجه بسیار خوبی بدست آورد.و نیاز به کار اضافی نیست. -اگر سینه شل وحجم آن کم شده و هاله و نوک سینه پایینتر از حد طبیعی واقع شده چنانچه فرد از اندازه سینه خود راضی باشد (حجم فشرده شده سینه داخل سوتین ) در این صورت پوست اضافه برداشته شده و از بافت قسمت زیر سینه جهت برجسته و پر کردن قسمت بالای سینه استفاده میشود. ولی اگر فرد از سایز فعلی سینه اش راضی نیست ومیخواهد که سینه بزرگتری داشته باشد در این صورت عمل اصلاح افتادگی همزمان با گذاشتن پروتز باید انجام شود که هر چه افتادگی بیشتر باشد مقدار برش جراحی بیشتر خواهد بود برش دور هاله برای موارد جزئی تر افتادگی , برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله برای موارد متوسط افتادگی انجام میشود. - در موارد شدیدتر افتادگی یا وجود پوست اضافه بیشتر نیاز به برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله و برش افقی در چین زیر سینه می باشد .(برش لنگری یا T) در اینجا هم چنانچه قسمت بالای سینه ها از بافت خالی شده باشد جهت اصلاح آن از پروتز و یا بافت قسمت زیرین سینه خود بیمار استفاده میشود. برای افرادی که از بزرگی سینه خود راضی نیستند هم میتوان همزمان از پروتز جهت افزایش اندازه سینه استفاده کرد.حاملگی مجدد تغییرات شدید وزن افزایش سن ممکن است سبب شل شدن مجدد سینه ها شوند.توصیه میشود پس از جراحی دائما سوتین استفاده کنند.

 

چه انتظاری از این عمل داریم؟

نتیحه این عمل ایجاد سینه هایی سفت تر و بالا کشیده تر میباشد.بسته به روش جراحی برای نهایی شدن فرم سینه ها گاهی تا یکسال بایستی صبر کرد.

بزرگ کردن سینه ها ( پروتز سینه )  بزرگ گردن سینه ها - بزرگ کردن سینه جزو شایع ترین عمل های جراحی زیبایی است. در این عمل پروتز های مصنوعی برای افزایش اندازه و بهبود شکل سینه ها مورد استفاده قرار می گیرد.راههای دیگری جهت بزرگ کردن سینه استفاده شده مانند داروهای هورمونی تزریق ژل که بعلت عوارض زیادی که ایجاد میکند روش مناسبی نیستند.روش جدیدتر تزریق چربی به داخل سینه ها است در این روش چربی گرفته شده از بدن به ناحیه پشت سینه و زیر پوست تزریق میشود .بنظر میرسد که اکثر جراحان گذاشتن پروتز را بعنوان بهترین روش بزرگ کردن سینه ها میشناسند. پروتز یک کیسه به شکل گرد یا قطره اشکی(آناتومیک) است که جنس آن بیشتر سلیکونی است و داخل آن را با ژل سلیکونی خاصی پر میکنند بعضی پروتز ها داخلشان خالی است که بعدا حین عمل آنها را با آب نمک (نرمال سالین ) پر میکنند و این نوع کمتر استفاده میشود.در حال حاضر پروتز های ژلی رایج ترین پروتزهای مورد استفاده میباشند. پوشش آنها طوری طراحی شده اند که “پارگی جدار” و انتشار مقادیر بسیار کم ژل سیلیکونی (ژل پر کننده) را به حداقل می رسانند. به خاطر نرم بودن ژل سیلیکونی این نوع بیش از انواع پروتزها همان احساس سینه طبیعی را ایجاد می کند. پروتزها با سایز های مختلف ساخته میشوند که مهمترین خصوصیت آنها قطرشان و مقدار برجستگی که ایجاد خواهند کرد میباشد پس یک پروتز با یک حجم معین میتواند با قطر و برجستگی متفاوت ساخته شود با این حساب برای هر فرد با هر شکل و فرم سینه میتوان پروتز مناسب انتخاب کرد. تزریق چربی یکی از گزینه های بزرگ کردن سینه میباشد که چربی گرفته شده پس از پالایش به تنهایی یا پس از ترکیب با پلاکت غلیظ شده به سینه تزریق میشود . در طی زمان درصدی از آن جذب بدن شده و اکثرا نیاز به تزریق مجدد دارد . کلا چربی میتواند بین شش ماه تا چند سال در محل تزریق باقی بماند وعارضه خاصی ندارد .فرد کاندید این روش باید چربی کافی در زیر پوست داشته باشد . با این روش سینه را بین نیم تا یک سایز میتوان بزرگتر کرد .این عمل نیز با بیهوشی و در اتاق عمل انجام میشود.

 

افراد مناسب برای این جراحی چه کسانی هستند؟

تمام زنها در هر سنی از این عمل سود میبرند. این افراد به ۲ دسته تقسیم میشوند:
۱- افرادی که بافت سینه شان بصورت دو طرفه و یا یکطرفه رشد کافی نداشته است سینه ها کوچک هستندو فرد از سایز سینه خود راضی نیست.
۲- افرادی که پس از زایمان کاهش وزن شدید افزایش سن سینه های آنها کوچک و شل وافتاده شده است.
۳-کسانیکه عدم تقارن و اختلاف سایز و اختلاف شکل دو سینه دارند.
۴-افرادی که بعلت سرطان یکی یا هر دو سینه آنها برداشته شده است.

 

روشهای جراحی

پروتز زیر بافت سینه یا زیر عضله سینه ای بزرگ گذاشته میشود.برای گذاشتن پروتز زیر بافت سینه لازم است که بافت کافی در قسمت بالای سینه ها وجود داشته باشد تا لبه پروتز از زیر بافت معلوم نباشد.اینکه کدام روش بهتر است برای هر بیماری فرق میکند پس جراح بر اساس شرایط سینه فرد در این مورد تصمیم میگیرد.

 

محل های رایج برش برای گذاشتن پروتز

چند نوع برش برای گذاشتن پروتز وجود دارد .۱-برش زیر سینه .رایجترین روش است جای زخم بخوبی در زیر سینه پنهان میشود و به طول ۶-۴ ایجاد میشود
۲-برش دور هاله سینه .اشکال این برش این است که جای زخم آن میتواند دیده شود. این روش اگر هاله سینه به اندازه کافی بزرگ باشد قابل انجام است .
۳- برش زیر بغل .کمتر استفاده میشود. چون جای زخم مشخص است و گاهی پروتز در جای درستش قرار نمیگیرد.
گر چه در اکثر موارد سایز تقریبی پروتز قبل از عمل مشخص شده ولی حین عمل با کمک سایزر (نوعی پروتز که میتوان آن را تا هر سایزی که بخواهیم باد کرد) و قرار دادن آن در فضای ایجاد شده پشت سینه اندازه واقعی تر بدست میاید.

 

از این عمل چه انتظاری داریم؟

نتیحه این عمل ایجاد سینه هایی سفت تر و بزرگتر وخوش فرمتر میباشد.بسته به روش جراحی برای نهایی شدن فرم سینه ها گاهی تا چند ماه بایستی صبر کرد.انجام هر گونه روتوش یا دستکاری مجدد سینه ها یک سال بعد امکانپذیر است.

www.dr-btaheri.com